Instalco Byggen 36
Instalco Byggen 36

Tjänster inom VVS

Vi på Stockholm Rörentreprenad AB erbjuder omfattande tjänster inom VVS-branschen för nyproduktion av bostäder. Med fokus på hög kvalitet, effektivitet och överlägsen service strävar vi efter att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar.

Vi är specialiserade på nyproduktion av bostäder och kan hantera projekt av alla storlekar inom Stockholmsområdet. Oavsett om det är ett stort bostadskomplex eller en mindre fastighet, är vårt erfarna team redo att leverera skräddarsydda lösningar som passar dina behov och budget.

Entreprenader inom AB och ABT

Vi utför arbeten inom både AB (Allmänna bestämmelser för byggnadsentreprenader) och ABT (Allmänna bestämmelser för totalentreprenader). Med vår breda kompetens och erfarenhet kan vi garantera att ditt projekt utförs enligt högsta standard och inom angiven tidsram.

Engagerat team

Vår styrka ligger i vårt engagerade team av erfarna rörmontörer och tekniker. Från projektets början till dess avslutning arbetar vi nära våra kunder för att säkerställa att alla behov tillgodoses på ett effektivt och professionellt sätt.

Behöriga rörmontörer

Vi är stolta över att vara auktoriserade VVS-installatörer genom Säker Vatten och följer strikta riktlinjer för säkerhet och kvalitet. Våra rörmontörer genomgår regelbunden kompetensutveckling för att hålla sig uppdaterade med de senaste teknikerna och branschstandarderna.

Miljö- och kvalité

Vi är dedikerade till att minska vår miljöpåverkan och säkerställa hög kvalitet i alla våra tjänster. Genom att följa ISO 9001 och 14001-standarderna strävar vi efter att kontinuerligt förbättra vårt miljö- och kvalitetsarbete för att möta och överträffa våra kunders förväntningar.

Offertförfrågan

Kontakt

Välkommen att kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa VVS-projekt och låt oss bli din pålitliga partner för nyproduktion av bostäder i Stockholmsområdet.